Rețeta DNA: Se adaugă un pic de Mazăre și se fierbe publicul la foc mic…


Deși nu prea citesc presa interna, fiindcă sunt incredibil de putini jurnaliști care merita citiți, am primit câteva articole bune de la un prieten. Articolele cu pricina erau despre recentul interviu pe care l-a dat primarul Constantei, Radu Mazare. Nu era un interviu obișnuit, în stilul specific, cu ochelari de musca si costum de nazist. Întrebările ii erau puse de către cei de la DNA, oameni cu o curiozitate maxima pentru „afacerile” altora.

Cica l-au și reținut. Oportunitatea perfecta pentru demonstrași sa se lamenteze. „Valeeeeu, l-au legat pe binefăcătorul nostru. Si ce dacă a furat ca în codru, a ajutat și foarte multi oameni!” Daca ei nu vad nimic in neregula in fraza asta, e clar, Romania va stagna in aceeași situație pentru muuult timp de acum încolo. Mai știți voi luminița aia de la capătul tunelului? Nu doar ca nu se mai vede, dar e o bezna mai mocirloasa decât întunericul din capul susținătorilor.

Daca as fi scris despre încarcerarea lui George Fecali, probabil ar fi fost exact același articol, as fi putut sa ma ridic la nivelul premuierului nostru, aplicând tehnica Copy-Paste.

Înțeleg ca pentru ei ăștia doi sunt niște Robin Hoozi moderni, singura diferență făcând-o sumele de bani păstrate de Robin Hood-ul literar si cei contemporani. Daca personajul fictiv păstra cat sa poată supraviețui, el si cu gașca lui, lichelele noastre păstrează destul cat sa sărăcească o țară.

Noroc ca au avut inspirația sa le mai scape câte ceva printre degete, pentru nevoiași, in scopul creării de protestanți in fata DNA.

Aștept cu nerăbdare apariția pe site-urile de socializare a paginilor cu denumirea „Free Mazăre”. Nu de alta, dar o sa creadă lumea ca se da mazăre gratis.

Ia de la Basescu

Reclame

2 gânduri despre „Rețeta DNA: Se adaugă un pic de Mazăre și se fierbe publicul la foc mic…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s