Promisiuni semi-electorale


Incepem ziua cu o veste incredibil de buna. Preaiubitul nostru Mickey Mouse, in marinimia sa si prin bunavointa sufletului sau, a decis sa indulceasca acciza aia de 7 eurocenti pe litrul de benzina, promitand ca va bloca, sau chiar micsora pretul gazului metan pe perioada verii. Ohhh preamarite conducator!!! Ingenunchem in fata ta si ne umilim la asemenea daruri.

Gazul, acea comoditate atat de pretioasa vara, Romania aflandu-se intr-un climat polar, avand veri similare cu iarna in temperaturi are nevoie de aceasta reducere cum are nevoie tiganul de sapun. Probabil acesta este modul prin care vrea Ponta sa il contrazica pe Basescu: „Vezi ba, ca si vara poate fi ca iarna”.

Si noi, fiind romani impatimiti de ieftineli, o sa pornim centralele vara, pe principiul, daca e mai ieftin macar sa beneficiem de reducere. Nici din Lidl nu iti trebuie 15 tigai si 4 bormasini, dar daca-s mai ieftine…

Poate asta e momentul cand si-au dat seama baetii buni ca nu mai accepta lumea sa fie prostita in campanie cu autostrazi suspendate, salarii nesimtite pentru toata lumea, nu doar pentru ei si preturi mici de trec prin filtrul de cafea. Au inceput sa promita chestii mici si inutile, ca atunci cand fac ceva normal, cum ar fi sa construiasca o scoala sau sa asfalteze un drum, lumea sa se minuneze de realizarile Guvernului Ponta/MRU/Basescu, sau care o fi delapidatorul de serviciu.

Ia neamule gazul!!! Trei la zace mii!!!ponta154366273_51322600_94917900

„V-am pupat, v-am salutat, mandru ca un sef de stat!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s