Mama lor de turisti…


Am aflat astazi ca turistii care vin in tara noastra, sunt foarte ofensivi, chemand politia si facand plangeri impotriva unor bieti copii rromi care se jucau linistit aruncata, care din lipsa de minge, s-au folosit si ei de primele lucruri la indemana. Niste pietre.
In spirit ludic, copiii au legat si o sfoara, probabil ca sa joace „ata”. Dar turistii cei rai, venind amenintator cu o viteza mult peste limita, au nimerit exact in sfoara copiilor. Acestia, fiind niste copii cu multa educatie si cu spirit civic, si-au cerut iertare si au incercat sa-i includa si pe turisti in jocul lor de-a aruncata.
Traditia rroma spune ca daca vrei sa cunosti un om, ii arunci o piatra in cap. Daca acesta riposteaza, si arunca la randul lui cu ceva, inseamna ca e un om rau si trebuie evitat, in schimb daca isi cere scuze ca a stat pe directia pietrei tale, este un om bun si merita sa iti fie prieten.
Logica este infailibila in obiceiurile tiganesti, intrucat la o analiza mai meticuloasa, observam ca cele doua cuvinte au aproape aceeasi radacina: piatra – prietenie.
Stirea ne mai spune si ca acesti minunati copii erau singuri acasa, parintii lor fiind la munca (:)) asta m-a dat pe spate), ajungand la propria ipoteza ca de fapt turistii erau pedofili si au incercat sa atenteze la inocenta bietilor puradei.
Intr-o tara civilizata, Parlamentul ar da o lege prin care toti turistii care intra in tara noastra, in special cei pe biciclete, sa fie verificati, putandu-se face chiar exces de zel, ba chiar cei care vor face acest lucru vor fi avansati in grad.
Copiii au propus promovarea agentului care a venit la fata locului intrucat acesta le-a spus turistilor sa plece, fiindca totul este OK. Din explicatiile agentului, turistii au inteles cam atat: „fuckin engleji, si canadians, why you agresetion les copii de gypsy? get the fuck out of this sat, pana nu va rup picioarele”. Turistii cei rai s-au conformat, mergand sa-si linga ranile la Clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca si apoi sa petreaca la un hotel.
De parca nu era de ajuns unul din turisti a mai scuipat o data pe obrazul Romaniei, declarand, si citez: „Pagubele noastre materiale sunt minore, bratul meu este rupt, dar pata pe obrazul tarii dvs. este foarte mare. Acest lucru ar trebui sa va dea de gandit”. Cata aroganta britanica, si o lipsa groaznica de respect.

Articolul original aici

„V-am pupat, v-am salutat, mandru ca un sef de stat!”

Anunțuri

Un gând despre „Mama lor de turisti…

  1. Deductia mea… Turistii se plimbau pe biciclete => nu isi permit sa isi cumpere masina => lucrurile personale erau de valoare tinzand spre 0 deci bietii copii nici nu aveau motiv sa isi insuseze lucrurile cazute pe jos de pe turisti (finders keepers).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s