A cui e vina, bat-o vina?…


Preaiubitul nostru stil romanesc presupune sa dai întotdeauna vina pe altcineva. Si cine ar putea fi campioni la asa ceva daca nu maretii nostri edili? Spre exemplu, in satucul meu scump, pe drumul judetean cu numar necunoscut, il stiu doar sub apelativul de Soseaua Iasi – Voinesti, drum ce nu a mai vazut macar o peticire de cel putin 5 ani, Primaria Miroslava a afisat un banner imens prin care isi ia labele de pe responsabilitatea asfaltarii sau cel putin reconditionarii acestui drum. 

Parafrazez: ” Acest drum este sub oblăduirea Consiliului Judetean Iasi, deci Primaria Miroslava nu are posibilitatea sa repare acest drum”… 

Buuuun. Pana aici au si ei dreptatea lor. Insa o mica nedumerire am. Pe langa faptul ca domnul primar Dan Nita face parte din acelasi partid din care a facut parte si domnul presedinte de consiliu judetean, Constantin Simirad, desi asta nu ar trebui sa conteze, nu ar fi logic ca primarul uneia din cele mai mari comune din tara sa faca toata demersurile si lobby-ul necesar pentru a forta mana consiliului sa refaca acest drum? Din pacate, domnul Nita, isi va cumpara din nou voturile cu 2 kg de faina, la fel ca si data trecuta, iar drumul marțian Iasi-Voinesti, o sa ramana in exact aceeasi stare.

 

„V-am pupat, v-am salutat, mandru ca un sef de stat!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s